Сковорода з борони — це і практичний виріб, який витримає багаторічне регулярне використання. Загалом, її використовують у походах або відпочинку на природі, позаяк товстостінна сталь не деформується під час нагрівання на багатті.
· Наявність довгого вкаповуваного центрального штиря та ручки.
· Зручне транспортування: міцна сумка.
· Рівномірне підсмажування їжі завдяки товстому днищі.
· Максимальна міцність і жаростійкість сковороди.
Будь-який відпочинок на природі асоціюється зі смачною й ароматною їжею, але шашлик не єдина страва, яку можна приготувати поза домом. Сковорода з диска борони стане чудовим замінником стаціонарної сковорідки та дасть можливість приготувати будь-яку страву: просту яєчню, картоплю фрі, смажене м'ясо, гарячі бутерброди та гамбургери, інші апетитні страви.
Сковорода, виготовлена з диска борони, може мати різні розміри, від мінімального діаметра 40-45 см до максимального 70-75 см. І ті й інші мають велику місткість, що дає змогу відразу приготувати їжу на велику компанію. Але все ж найбільші сковороди заведено використовувати в ресторанному бізнесі, а також для участі в різних заходах із приготування стріт-фуду.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Кришка | немає |
Антипригарне покриття | Немає |
Чохол для зберігання й транспортування | Так |